Tuesday, April 27, 2010

mak cik gayah

kisah bermula ak membantai makcik yg tinggal dekat belakang rumah ak.name makcik ni gayah umo dier dlm lingkungan 40 g2 ar
so ak pgl dier ni makcik gayah jerk la.nak tau ap yg ak tertarik dgn macik gayah ni.???
bontot dier yg besar dan bulat.....maklum lah janda ak dapat tau makcik gayah ni becerai gan suami dier ak pon tak tau becerai mati ke becerai ap hahhaa.
ok so skang cite la pgalaman ak menyontot dier ak slalu gak ar gusya makcik gayah ni nak2 time die beli sayur ak tak lepas peluang nak tgk bontot dier kdg ak ad gak at bayang kan dapat rase kemutan bontot dier pehhh mst padat kan....ad skali 2 ak kuar mlm lalu kat blkg umah dier nampak bilik air cerah pas 2 ak g intai tekejut gak ak ak nampak makcikgayah tgh mandi perhhhhh
ak tgk lame gak ar kat tingkap kat belakang bilik air umah dier 2 lame gak ar dkt setengah jam gak
ak tgk dier kencing,berak nampak ar taik dier kuar ikot bontot dier yg besar 2stim gak ak mase hampir2 nak tepancut gak ar paz 2 dier siap mandi dier pon kuar dr bilik air 2 ak pon trus blah dr c2....
3 ari paz 2 ak da tak tahan gan makcik gayah ni sok ak pon tri ar pancing dier
mase 2 mlm ak wat ar pg anta barang kat umah dier mase ak msk umah dier 2 bederau gak at darah ak ak tgk dier tgh bekemban maklumlah janda so umah dier tak de org tegang ar adk ak ni
ak ckp kat dier nape pakai cam 2 dier ckp panas ar mlm ni paz 2 ak pancing ar dier ak ckp nak borak2 gan dier dier ckp ok....paz 2 dier g dapur tutup pintu then wat air ak dok ar lpk2 pas2 2 die dtg smbl bawak air paz 2 dier dok kat sebelah ak lg lah ak taktahan nye rase cam nak terkam je dier tp ak ni brani2 takot gak ar.dok syok borak2 ayat bodo tekeluar dr mulot ak nak tau ap ak kp kat dier sy ni suke la tgk makcik ni nak2 kat bagian bontoto makcik nak tau ap dier ckp kat ak ye ke makcik gayah tau yg ak gendap dier mandi bru ni paz 2 dier tnye ak cam ne body makcik ok lg ke paz 2 ak ckp kast dier oklg makcik....paz dier ayat ak balik die tny ak pena wat tak gan sape2 sblm ni ak ckp gan selambe jerk pena dier pon tekejut aik bru umur 15 taon da pandai ak ckp ar kat dier biaser ar pengalaman ....................
paz 2 dier ckp nak gi toilet jap nak kencing ak ckp ok je
paz 2 siap2 kencing dier kuar bilik air perh kain batik dier londeh sehinga ternampak tetk lenjut dier puting dier perh ak sndiri tak ley bayang kan da la besar lak wane cokelat lak 2 lau dpt gigit mst besh..
paz 2 dier sound ak da la 2 tgk skali ckup la
ah tersengih mcm kerang busuk .....
die dok balik kat sebelah ak tgk tb tibe2 je dier angkat kaki dier paz 2 ak tgk dier dok gosok burit dier paz 2 ak sound ar dier tak tahan sgt da ke nak tau ap die ckp kat ak haah tak tahan sgt da ni lau dpt batang mase ni mst besh paz 2 ak ofer la kat dier dier ckp ok
bemula adigan luar biaser gan makcik gayah mula2 ak kis mulut dier lame gak r dkt 10 minit gak ar ak gan gan dier maen lidah lpz 2 ak soh dier bukak kain batik dier ckp ok die bediri lepas kan kain batik dier pas 2 die pon baring ar kat ataz ak mase 2 ak tak paz peluang ramas jubor dier nak tau ap dier ckp kat ak aik suke betul kat bontot makcik ni eak
nak sgt ke ak ckp bole gak paz 2 dier turun kebawah dan bukak suar ak dgn rakus nya dier hisap btg ak yg tak besat mane gak ar ad gak dlm 10inci die jilat2 sedut2 ak taktahan paz 2 tepancut la air nikmat kat dlm mulut dier dier telan abis air ak
paz 2 ak ckp sy da puas skang time sy lak die ckp ok
ak soh die baring menerap ap tarik suar dlm dier ak tak buang mase trus jer isap bontot dier makcik gayah merengak kesedapan hahahahahahaaaaaahhhhaaahhh sseedapp ak tak buang mase btang ak keras balik ak trus fuck bontot gan burit dier smp kembang dua2 lubang dier die mengerang kesepa dan mcm2 skil ak wat gan dier dr doggi,lambung smp la smbl bediri paz dkt 1jam ak betarung gan dier smp la ka nak tepancut ak tnye dier nak pancut kan mane dier ckp ikt suke ar ak fuck balik bontot dier paz 2 pancut kat dalam bontot dier arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kami same keletihan smp tetidur ataz bontot dier
ikuti la sambungannye kali ni fuck org laen lak selain makcik gayah......

No comments:

Post a Comment